Teeltsystemen

Hoogwaardige teeltsystemen

HT Verboom ontwerpt en realiseert teeltsystemen voor ambitieuze telers. Met een ongeëvenaard inzicht in de markt kennen we als geen ander het belang van gewaskwaliteit, doorlooptijd en opbrengst. Onze teeltsystemen zijn optimaal inzetbaar en onderhoudsvriendelijk wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid en minimale uitvaltijd. Jouw wensen en teeltvereisten vormen het uitgangspunt van onze oplossing. Hoe kunnen we jouw bedrijf laten groeien?

Oplossingen

Teeltsystemen

Mobiele containersystemen

Het telen op teeltcontainers is een beproefde methode voor diverse gewassen. Wij bieden een reeks volautomatische, halfautomatische en handmatige mobiele containersystemen. Onze systemen zijn op maat ontworpen en ontwikkeld om de hoogste efficiëntie, een verbeterde workflow en een verminderde inzet van arbeid te bereiken.

Lees meer
Mobiele containersystemen

Mobiele gotensystemen

Ons innovatieve mobiele gotensysteem, bestaande uit een netwerk van plantengoten, verplaatst gewassen volautomatisch van de plant- naar de oogstruimte binnen de kas. Het grootste voordeel van dit systeem is de nauwkeurigheid waarmee het de groei van elke plant reguleert, zodat deze exact de benodigde hoeveelheden water en voedingsstoffen ontvangt voor optimale ontwikkeling.

Lees meer
Mobiele gotensystemen

Meerlagensysteem

In een meerlagensysteem kan het totale kweekvolume worden gemaximaliseerd door meerdere kweeklagen boven elkaar te plaatsen, waardoor de perfecte kweekomstandigheden voor planten worden gecreëerd. Deze aanpak zorgt voor een efficiënt gebruik van licht, energie en water, wat resulteert in een kleine ecologische voetafdruk.

Lees meer
Meerlagensysteem
Ready to roll?

Hoe kunnen we jouw bedrijf laten groeien?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op.