Teeltsystemen

Mobiele containersystemen

Het telen op teeltcontainers is een beproefde methode voor diverse gewassen. Wij bieden volautomatische, halfautomatische en handmatige mobiele containersystemen. Onze systemen zijn op maat ontworpen en ontwikkeld om de hoogste efficiëntie, een verbeterde workflow en een verminderde inzet van arbeid te bereiken.

Voordeel 1

Onze systemen optimaliseren de beschikbare kweekruimte en bieden zelfs de optie voor meerdere kweeklagen.

Voordeel 2

Het verplaatsen van planten naar verschillende klimaatzones biedt de beste groeiomstandigheden, wat de kwaliteit aanzienlijk verbetert.

Voordeel 3

Het scheiden van gewasverwerking en teelt vermindert het risico op infecties en zorgt voor een efficiëntere workflow. Oppotten, sorteren en afleveren wordt uitgevoerd op één centrale locatie.

01

Voordelen van mobiele containersystemen

Mobiele containersystemen hebben het grote voordeel dat ze de verwerking van gewassen scheiden van de teelt. Hierdoor is er minder kans op infecties en kun je het proces veel efficiënter inrichten. Jouw gewas groeit in een omgeving voor optimale groei en we verplaatsen de teeltcontainers optimaal door de kas. Doordat het werk op één plek geautomatiseerd kan worden, kan het oppotten, sorteren en uitleveren op één centrale plek plaatsvinden. Dit verbetert de workflow en levert aanzienlijke besparingen op.

02

Maatwerk mobiele
containersystemen

Onze mobiele containersystemen zijn geschikt voor diverse teeltsoorten en bieden de flexibiliteit die aansluit bij de unieke eisen van jouw kas. Een van de belangrijkste voordelen is de mogelijkheid om de plantkwaliteit te verbeteren door planten naar verschillende klimaatzones te verplaatsen. Dit zorgt voor optimale groeiomstandigheden, wat resulteert in een hogere kwaliteit van de planten. We bieden volautomatische, halfautomatische en handmatige mobiele containersystemen, zodat je de werkzaamheden handmatig kunt starten en later kunt investeren in verdere automatisering.

03

HortiTrack software

De mobiele containersystemen worden aangestuurd door onze in eigen huis ontwikkelde HortiTrack-software, wat zorgt voor een soepel proces en maximale controle. HortiTrack ondersteunt het beheer en de optimalisatie van jouw teeltprocessen, waardoor jouw kasactiviteiten intelligenter worden en je beter kunt inspelen op de dynamische eisen van de markt.

Projecten

Trots op onze
referenties

Kwekerij Lankhaar
Potplanten, Nederland
Gebr. Grootscholten
Potplanten, Nederland
Boekesteyn
Potplanten, Canada
Ready to roll?

Hoe kunnen we jouw bedrijf laten groeien?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op.



Teeltsystemen

Maak kennis met onze andere teeltsystemen.

Teeltsystemen