Gewassen

Bollen

Expert in bollen

Nederland staat bekend om haar bloembollen, en als Nederlands bedrijf zijn we er trots op dat we vele klanten bedienen die zich bezighouden met de teelt van o.a. tulpen. Onze specialisatie ligt in het leveren van mobiele containersystemen voor de teelt van bolgewassen. Deze systemen zijn nauwkeurig ontworpen om aan de behoeften van kwekers te voldoen, ongeacht of ze de voorkeur geven aan volledig geautomatiseerde of handmatige processen.

Bij ons staat de productiviteit van jouw kwekerij centraal. Daarom richten wij ons eerst op efficiënt kratbeheer zoals het opzetten, afrapen, kantelen en legen van kratten. Deze innovaties zijn allemaal gericht op het proces van beworteling tot oogst en het minimaliseren van schade aan de bollen. Daarnaast streven we naar het maximaliseren van het teeltoppervlak door middel van meerlagensystemen. Deze aanpak resulteert in een vergroot teeltoppervlak en een verbeterde productiviteit van jouw kwekerij.

Voordelen van onze mobiele containersystemen

Maak gebruik van onze uitgebreide expertise en ervaring en verzeker jezelf van een kwalitatief hoogwaardig teeltsysteem. Onze systemen zijn geschikt voor elke kwekerij, waarbij jij de mate van automatisering bepaalt.

Een belangrijk voordeel van onze systemen is de volledige automatisering die we kunnen bieden. Ons systeem is voorzien van geavanceerde HortiTrack besturingssoftware om het hele proces te beheren en te optimaliseren. Bovendien kan ons systeem een hoge verwerkingssnelheid aan, waardoor er meer teeltcontainers per dag kunnen worden verwerkt. Dit resulteert in een efficiënter en productiever teeltproces.

Mobiele
containersystemen

Het telen op teeltcontainers is een beproefde methode voor diverse gewassen. Wij bieden een reeks volautomatische, halfautomatische en handmatige mobiele containersystemen. Onze systemen zijn op maat ontworpen en ontwikkeld om de hoogste efficiëntie, een verbeterde workflow en een verminderde inzet van arbeid te bereiken.

Projecten

Trots op onze
referenties

A7 Flowers
Bollen, Nederland
Haakman Flowerbulbs
Bollen, Nederland
Pioneer Flower Farms
Bollen, Canada
Ready to roll?

Hoe kunnen we jouw bedrijf laten groeien?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op.