Gewassen

Potplanten

Teeltsystemen voor potplanten

Ontdek hoe je het kweken van potplanten transformeert met de mobiele container systemen van HT Verboom. Onze systemen zijn ontworpen om een ​​optimale omgeving te creëren voor een divers scala aan potplanten, zodat ze gemakkelijk gedijen. We bieden verschillende opties aan, waaronder volledig automatische, semi-automatische en handmatige mobiele container systemen, die je kunnen helpen de efficiëntie te verhogen, werkprocessen te stroomlijnen en arbeidskosten te verlagen.

Voordelen van onze mobiele containersystemen voor potplanten

Het mobiele container systeem van HT Verboom is zeer flexibel en kan worden gebruikt voor het kweken van verschillende soorten en maten potplanten. Een van de unieke kenmerken van dit systeem is het vermogen om planten te verplaatsen naar verschillende klimaatzones, wat resulteert in optimale groeiomstandigheden en de algehele kwaliteit van de plant verbetert. Dit wordt bereikt door de planten te verplaatsen naar specifieke zones die het beste voldoen aan hun omgevingsbehoeften. Deze functie zorgt ervoor dat planten de juiste hoeveelheid zonlicht, water en voedingsstoffen krijgen die nodig zijn voor hun groei.

Een ander belangrijk voordeel van het mobiele container systeem van HT Verboom is de kosteneffectiviteit. De hoge mate van automatisering van de werkruimte vermindert de arbeidskosten en verbetert de productiviteit. Ons mobiele container systeem kan ook worden ontworpen met een tweede laag die kan worden gebruikt voor teelt, intern transport of opslag. Deze functie maakt het systeem zeer veelzijdig, omdat het eenvoudig kan worden aangepast om aan verschillende behoeften te voldoen.

Mobiele
containersystemen

Het telen op teeltcontainers is een beproefde methode voor diverse gewassen. Wij bieden een reeks volautomatische, halfautomatische en handmatige mobiele containersystemen. Onze systemen zijn op maat ontworpen en ontwikkeld om de hoogste efficiëntie, een verbeterde workflow en een verminderde inzet van arbeid te bereiken.

Projecten

Trots op onze
referenties

A7 Flowers
Bollen, Nederland
Kwekerij Lankhaar
Potplanten, Nederland
Gebr. Grootscholten
Potplanten, Nederland
Ready to roll?

Hoe kunnen we jouw bedrijf laten groeien?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op.