Werkruimte automatisering

Op zoek naar een manier om jouw volledige operatie beheersbaarder en efficiënter te maken? Wij bieden jou een complete oplossing.

Met onze slimme robotica, kranen, (ont)stapelaars en transportwagens kunnen we een volledig geautomatiseerd teeltsysteem realiseren aangestuurd door onze HortiTrack software.

Werkruimte automatisering

Onze producten

01

Kranen

Wij bieden volledig geautomatiseerde kranen die ontworpen zijn om moeiteloos teeltcontainers op te tillen en te verplaatsen naar de gewenste locatie, zelfs vanuit het midden van een rij.

02

Transportwagens

Automatische transportwagens zijn een rendabele oplossing voor het verplaatsen van teeltcontainers over langere afstanden in teelt- en werkgebieden.

03

(ont) Stapelaars

De stapelaar buffert lege containers door ze op te tillen en te positioneren, zodat de stapel niet scheef komt te staan. De buffer kan van voren, van opzij en met een kraan worden gevoed. Hetzelfde systeem kan worden gebruikt voor ontstapelen.

04

Pick & place robot 

De pick & place robot pakt volautomatisch potten op en plaatst ze nauwkeurig in de teeltcontainers of op een transportband. De vorken zijn gemakkelijk te vervangen wat de robot geschikt maakt voor diverse potmaten en -typen.

05

Liften

Door liften te gebruiken om containers te verplaatsen en extra teeltlagen te installeren, verhogen we je productiecapaciteit aanzienlijk!

06

Containerwasser

Een containerwasser verwijdert het vuil van de teeltcontainers door ze onder hoge druk te reinigen nadat ze zijn geladen met een bovenloopkraan, een aangedreven transportbaan of handmatig via een pijpenbaan.

Turnkey oplossing

Jouw partner

HT Verboom is een betrouwbare partner voor al je behoeften op het gebied van teeltsystemen. Wij leveren niet alleen de benodigde systemen en producten, maar ook de relevante kennis en expertise.

Als jouw partner begeleiden wij je vanaf de eerste ontwerpfase tot de uiteindelijke realisatie. Wij staan altijd en overal voor je klaar.

Ready to roll?

Hoe kunnen we jouw bedrijf laten groeien?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op.