Teeltsystemen

Meerlagensysteem

Optimale kweekomstandigheden

In een meerlagensysteem kan het totale kweekvolume worden gemaximaliseerd door meerdere kweeklagen boven elkaar te plaatsen, waardoor de perfecte kweekomstandigheden voor planten worden gecreëerd. Deze aanpak zorgt voor een efficiënt gebruik van licht, energie en water, wat resulteert in een kleine ecologische voetafdruk. Meerlagensystemen zijn ideaal voor het kweken van groenten, sla, kruiden of vermeerdering.

Rendabel meerlagensysteem

t.previous
t.next

Op zoek naar een rendabele manier om gewassen te telen? Meerlagensystemen worden voornamelijk gebruikt voor de eerste korte levensfase van gewassen. De hoge plantdichtheid per vierkante meter, in combinatie met een snelle teeltcyclus, maakt het tot een ideale teeltoplossing. Wij leveren onze klanten hoogwaardige, op maat gemaakte meerlagensystemen bestaande uit teeltcontainers, modulaire stellingen en alle logistieke systemen. Hoe volledig we het systeem leveren, hangt van jou af. We gaan graag met je in gesprek over jouw specifieke wensen. Je kunt rekenen op onze jarenlange ervaring, kennis en al vele succesvol geïmplementeerde meerlagensystemen.

Onderdeel van GreenV

Volledig geïntegreerd meerlagensysteem

In nauwe samenwerking met Green Simplicity, ook onderdeel van GreenV, bieden we complete en volledig geïntegreerde meerlagensystemen. Van de volledige constructie tot de bijpassende verlichting, energiesystemen en watermanagement, onze gecombineerde expertise garandeert een naadloze en duurzame oplossing voor optimale kweekresultaten.

Projecten

Trots op onze
referenties

80 Acres Farms
Bladgroenten, USA
Ready to roll?

Hoe kunnen we jouw bedrijf laten groeien?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op.Teeltsystemen

Maak kennis met onze andere teeltsystemen.

Teeltsystemen