Teeltsystemen

Mobiele gotensystemen

Ons innovatieve mobiele gotensysteem, bestaande uit een netwerk van plantengoten, verplaatst gewassen volautomatisch van de plant- naar de oogstruimte binnen de kas. Het grootste voordeel van dit systeem is de nauwkeurigheid waarmee het de groei van elke plant reguleert, zodat deze exact de benodigde hoeveelheden water en voedingsstoffen ontvangt voor optimale ontwikkeling.

Voordelen van mobiele gootsystemen

Het mobiele gootsysteem van HT Verboom biedt tal van voordelen die de efficiëntie en productiviteit van uw kas aanzienlijk verbeteren. Wij bieden onze klanten een flexibele en schaalbare oplossing die is afgestemd op hun behoeften. Toepasbaar in zowel nieuwe als bestaande kassen.

01

Ruimtegebruik

Ons systeem optimaliseert het ruimtegebruik in uw kas door u in staat te stellen de gootpositie strategisch aan te passen voor een hogere gewasdichtheid. Deze oplossing maximaliseert de efficiëntie, vooral wanneer de ruimte beperkt is. De mobiliteit van ons mobiele gootsysteem geeft telers meer controle over omgevingsfactoren, verbetert de algehele fotosynthetische efficiëntie en zorgt voor ideale klimaatomstandigheden voor groei.

02

Aanzienlijke vermindering van arbeidskosten

Een geautomatiseerd mobiel gootsysteem bespaart op arbeidskosten door de noodzaak van handmatige taken te verminderen, wat leidt tot een opmerkelijke daling van de totale arbeidskosten. Het stroomlijnt uw activiteiten en is een financieel verstandige keuze waarmee u middelen strategischer kunt toewijzen, wat uw winst verbetert.

03

Hergebruik van afvalwater

Ons mobiele gootsysteem optimaliseert watergebruik met efficiënt hergebruik. Elke goot ontvangt de juiste hoeveelheid voedingsoplossing, die wordt gefilterd, teruggevangen en hergebruikt. Dit bespaart water en bevordert de duurzaamheid in kassen. Kies ons systeem voor een eco-bewuste en verantwoorde oplossing voor het telen van gewassen.

04

Flexibele en schaalbare oplossing

Ons mobiele gotensysteem is flexibel en schaalbaar en daardoor geschikt voor nieuwe kassen, uitbreidingen of renovaties van bestaande kassen.

Afgestemd op jouw behoeften

Maatwerk mobiele gotensystemen

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte mobiele gotensystemen, volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Wij leveren betrouwbare oplossingen voor diverse toepassingen. Onze expertise stelt ons in staat een mobiel gotensysteem te ontwikkelen dat perfect voldoet aan jouw eisen. Onze systemen worden aangestuurd door de innovatieve, in eigen huis ontwikkelde HortiTrack-software. HortiTrack zorgt voor efficiënt beheer en optimalisatie van je volledige teeltproces, waardoor je altijd inzicht hebt en beter kunt inspelen op de marktbehoeften.

Ready to roll?

Hoe kunnen we jouw bedrijf laten groeien?

Wij helpen je graag. Neem contact met ons op.Teeltsystemen

Maak kennis met onze andere teeltsystemen.

Teeltsystemen